11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26. ÉLŐ
Lengyelország 1
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Rosszul lett, kórházba vitték Jónyer Istvánt, a Nemzet Sportolóját

D  YT20130923010
2021.09.27. 07:59

Jónyer Istvánt mentővel vitték kórházba.

A négyszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok, 71 éves asztaliteniszező pénteken Nagy Tímeával, az olimpiai bajnok párbajtőrvívóval vidékre utazott a Halhatatlan Sportolók Társaságának egyik programjára, ahol még pingpongozott is.

Később visszament Budapestre, ahol egy baráti összejövetelen vett részt többek között Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózóval és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózóval, és nem sokkal a kezdést követően elkezdett forogni vele a világ.

Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, mert már a fülem is zúgott, és a szédülés is fokozódott. Mentő érkezett, és a Honvédkórházba hoztak

– mondta Jónyer István a Borsnak.

A legendás sportoló számos vizsgálaton átesett, és a CT, az MR, valamint a labor is negatív eredményt hozott.

A Nemzet Sportolója már jól van, elmúltak a tünetei, de további vizsgálatokra számíthat, és várhatóan kedden már hazaengedik. Az asztaliteniszező tudja, túlhajtotta magát, kizsigerelte a szervezetét, ezért vissza kell vennie a tempóból.

(Borítókép: Jónyer István asztaliteniszező a Központi Sportiskola (KSI) fővárosi, XIV. kerületi, Istvánmezei úti asztalitenisz-csarnokában 2013. szeptember 23-án.  Fotó: Illyés Tibor / MTI)  • Hírek
  • Bankszámla