Rendőrnek készül a tehetséges magyar sportolónő

2022.08.22. 05:52
Egy hónapos egyetemi kötelezettség vár Gulyás Michelle öttusázóra, aki lélekben már készül a szeptemberi Európa-bajnokságra. Az UTE 21 éves sportolója – aki két éremmel tért haza az alexandriai öttusa-világbajnokságról – elmondta, bűnügyi nyomozó szeretne lenni.

A fiatal sportolónak csak néhány nap pihenő jutott, mert a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatójaként egy hónapos szakmai gyakorlatot kell teljesítenie a zuglói rendőrkapitányságon.

Mivel bűnügyi nyomozó szakon tanulok, a felderítő- vagy a vizsgálati osztályra kerülök, mint tavaly. A szakmai gyakorlat közben természetesen folytatom az edzéseket, hiszen meg kell kezdenem a felkészülést a szeptemberi Európa-bajnokságra

– idézte az Újpest Média a sportolót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Misel (@michelle.gulyas) által megosztott bejegyzés

Gulyás Michelle elmondta: kimondottan örül annak, hogy Székesfehérvár ad otthont a kontinensbajnokságnak, mert így a helyszínen szurkolhatnak a legnagyobb drukkerei, a szülei.

„Fehérvár után egy hét olaszországi pihenő talán belefér az életembe. Többre nincs idő, mivel kezdődik az egyetemi tanév, és a versenyek mellett a tanulásban is helyt akarok állni!” – fűzte hozzá.