Három éve halt meg Benedek Tibor, Epres Panni így emlékezik meg férjéről

2023.06.18. 15:19
Pontosan három éve, 2020. június 18-án méltósággal viselt, hosszú betegséget követően halt meg Benedek Tibor, a magyar vízilabdasport ikonikus alakja, háromszoros olimpiai bajnok. Özvegye, Epres Panni szívszorító fotóval emlékezett meg férjéről.

Három évvel ezelőtt szörnyű hír rázta meg a sportvilágot: súlyos betegség után, 47 éves korában meghalt a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok Benedek Tibor, az egyetemes vízilabdasport egyik legkiemelkedőbb alakja.

A legendás vízilabdázó özvegye, a divatmodell Epres Panni nemrégiben A nemzet aranya című dokumentumfilmmel kapcsolatban adott interjút, amelyben a férje elvesztéséről is beszélt. Akkor úgy fogalmazott, hogy a család mindennapja az emlékezéssel telik, de mindezt boldogsággal teszik. 

Epres Panni férje elvesztésének harmadik évfordulóján Benedek Tiborról egy fotóval emlékezett meg, amelyen a sportoló a gyermekeivel látható. A kép egy medencében készült, és a legendás vízilabdázó két gyermekével, Mórral és Barkával ölelkezik a vízben. A fotóhoz az özvegy azt írta:

Így szeretünk örökké.

A kép ide kattintva tekinthető meg.

A divatmodell egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban pedig újra megosztotta az egy évvel ezelőtti posztját, amely egy közös szelfi volt férjével. Akkor Epres Panni azt írta: „A hiányodat csak megszokni lehet és elfogadni, de az erődet itt hagytad velünk, így minden menni fog!”