Őrizetbe vették a Pick Szeged korábbi válogatott játékosát

2023.09.24. 11:28
A gyanúsítottat családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt vette őrizetbe a rendőrség – írta a bosnyák ügyészség azzal kapcsolatban, hogy elfogták Denis Bunticot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát.

Bosnyák lapértesülésekre szerint családon belüli erőszak miatt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban őrizetbe vették Denis Bunticot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát. A Szabad Magyar Szó beszámolója szerint a letartóztatás során a házban több lőfegyvert és töltényt is találtak a rendőrök.

A 41 éves Buntic a feleségét bántalmazta.

„A gyanúsítottat családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt vette őrizetbe a rendőrség. Az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja a tanúkat, és megismétli a törvényellenes cselekedetet” – írta a bosnyák ügyészség a Bljesak.info portálnak. Buntic 2016 és 2017 között szerepelt a szegedi együttesben.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.