Mike Tyson új iskolát nyitott: Mi fogjuk oktatni a világot, bébi

2024.02.02. 11:35
Az iskola az életvezetési készségek, például a pénzügyi ismeretek és az önéletrajz építéséről szól, olyan témákról, amelyek nem tartoznak a hagyományos tantervbe. A két harcosnak ez már a negyedik iskolája, és nagyon elkötelezettek a terjeszkedés mellett.

Mike Tyson és az MMA-sztár Daniel Puder egy új oktatási modellen dolgozik, és megnyitották első iskolájukat Arizonában (összesen a negyediket) Tyson’s Transformational Technologies Academy néven. Ez Daniel Pruder előkészítő iskoláinak továbbgondolt változata és az első „érzelmi és hitintelligencián alapuló iskolarendszer az országban”.

Csütörtökön a TMZ Live adásában részletezték:

az iskola az életvezetési készségek, például a pénzügyi ismeretek és az önéletrajz építéséről szól, olyan témákról, amelyek nem tartoznak a hagyományos tantervbe.

Daniel szerint Mike ismertsége az, ami ezt az egészet működteti, hiszen azok a diákok, akik egy Tyson-iskolába járnak, komoly benyomást fognak kelteni, amikor eljön a főiskolai felvételi ideje.

Mike-nak és Danielnek eddig négy iskolája van, egy Arizonában, kettő Floridában és egy Nyugat-Virginiában, de Mike már a terjeszkedésről beszél felfokozott hangulatban:

Mi fogjuk oktatni a világot, bébi!!!

Csütörtökön vágták át a szalagot és nyitották meg az iskola kapuit, és úgy tűnik, hogy a diákok már nagyon várják az iskolakezdést.