18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Őrizetbe vették a Nagymegyeren holtan talált kézilabdázónő barátját

2024.07.23. 17:38
A vasárnapról hétfőre virradóra eltűnt sportoló holttestét műanyag zsákban találták meg Nagymegyeren, ami gyanúsan viselkedő párjára terelte a gyanút, ezért a rendőrség őrizetbe vette a férfit.

A rendőrség kedden reggel a közösségi oldalán közölte, hogy halálokozás és hullagyalázás ügyében indított nyomozást. Az ügyész beleegyezését követően a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját. A hatóság a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva egyelőre nem közöl bővebb információkat − tette közzé a parameter.sk .

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nagymegyeren holtan találták az egykor a DVSC-ben kézilabdázó Simsik Cynthiát. A trnava.sk július 19-én tette közzé, hogy a dunaszerdahelyi rendőrség bejelentése alapján nyomozást indítottak az egy nappal korábban eltűnt sportoló ügyében.

A közleményben részletezték a kézilabdázó személyleírását: 169 centiméter magas, 58 kilós hölgyet kerestek, aki tetoválásai révén könnyen azonosítható, hátán egy farkas, bal karján különböző motívumok találhatók. Ez a keresési folyamat hétfőn azzal szakadt meg, hogy előkerült a dunaszerdahelyi nő holtteste.

Kedd délelőtt hírül adtuk, hogy a startitup.sk szlovák hírportál szerint megtalálták a sportoló holttestét, aki 31 évesen hunyt el. Korábban a Szent István SE, DVSC, a Hajdúnánás, a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben 371 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1730 gólt dobott.

A Bors értesülései szerint családi problémák miatt a hölgy a szlovákiai Nagymegyeren élt második férjével és két gyermekével. Már a bulvárlap is feltételezte, hogy gyilkosság áldozata lett. A szlovák portál a sportoló édesapjával beszélt, aki elárulta, kapott egy üzenetet lányától, hogy öngyilkosságot fog elkövetni, de gyanús volt számára, hogy nem a lánya fogalmazta meg a levelet. 

Az apa elment a nagymegyeri címre, ahol azonban csak Cynthia barátját lelte otthon, és elindultak a nő keresésére, később a polgárőrség is bekapcsolódott. A holttest végül öt nappal később került elő egy műanyag zsákban, melybe saját állítása szerint a barátja tekerte be, mert megijedt, amikor megtalálta a szerinte öngyilkosságot elkövető nőt.