Ezeken a helyeken népszerűsíti a megújuló öttusát az olimpiai bajnok Gulyás Michelle

2024.09.06. 12:47 Módosítva: 2024.09.06. 12:47
DO60 LaserFun néven országos roadshow-t indít útjára a Magyar Diáksport Szövetség, amelynek célja, hogy minél több gyermek és fiatal ismerje meg az öttusát és az annak alapjául szolgáló versenyszámokat. A hatállomásos DO60 LaserFun sorozat arca Gulyás Michelle, aki azt is vállalta, hogy a szeptember 15-i nyitórendezvényen, a csepeli Daru-dombon személyesen is találkozik a gyerekekkel, és elmeséli, milyen út vezetett az olimpiai aranyéremhez, és miért fontos a rendszeres, mindennapos sportolás.

Mint ismert, a magyar győzelemmel záruló párizsi olimpia egy korszak végét is jelentette az öttusa történetében, hiszen a jövőben a díjlovaglást az akadályverseny váltja fel.

Gulyás Michelle személyes részvételével is segíti azt a kampányt, amelynek célja, hogy minél több fiatal ismerje meg és próbálja ki a megújuló sportágat, tapasztalja meg, hogy a mozgás öröm, és minél többen csatlakozzanak a hazai öttusaklubokhoz. A DO60 LaserFun rendezvénysorozat szeptember 15-én startol Csepelen, és október közepéig az ország hat pontját érinti.

Nagy örömmel vállaltam el a felkérést, hogy legyek a DO60 LaserFun arca. Bízom benne, hogy az én példám és az olimpiai bajnoki győzelmem is sok fiatalt ösztönöz arra, hogy lehetőleg mindennap sportoljon, és kipróbálja az öttusát, illetve a laser runt. Aki igazán izgalmas, sportos kihívást keres az új tanév első heteiben, mindenképpen látogasson el a LaserFun rendezvényekre

– mondta Gulyás Michelle, aki természetesen a sorozatot beharangozó videó elkészítésében is részt vett.

„Egy igazán pörgős, látványos filmet csináltunk, amelyben a legemlékezetesebb párizsi pillanatok is megelevenednek. Megtisztelő, hogy ebben már mint egy tehetséges gyerek példaképe jelenhetek meg. A laser run nagyon izgalmas sport és egy jó játék is egyben, ahol ügyesnek, gyorsnak és pontosnak kell lenni. Biztatok minden diákot, lányokat és fiúkat, hogy próbálják ki, ismerkedjenek meg vele!” – tette hozzá Gulyás Michelle.

A DO60 LaserFun rendezvénysorozat állomásain a laser run futamok mellett számos kiegészítő program is várja a résztvevőket:

  • tesztelhetik ügyességüket az akadálypályán,
  • megismerkedhetnek a párbajtőrvívással,
  • gyakorolhatnak igazi lézerpisztollyal az erre kialakított zónában,
  • sok érdekességet megtudhatnak az öttusa múltjáról, jelenéről és jövőjéről,
  • ismert sportolókkal is találkozhatnak.

Az első DO60 LaserFun rendezvény díszvendége nem is lehet más, mint Gulyás Michelle, aki aranyéremmel a nyakában mesél majd a gyerekeknek arról, hogyan lett 24 évesen olimpiai bajnok, és milyen tervekkel vág neki az öttusa új korszakának.

Guzi Blanka, aki fantasztikus hajrával 4. lett Párizsban, Böhm Csaba 2024-es öttusa-világbajnok és Szép Balázs világbajnoki ezüstérmes szintén részt vesz a kampányban.

A DO60 LaserFun rendezvénysorozat helyszínei:

  1. Szeptember 15. – Csepel, Daru-domb
  2. Szeptember 28. – Budaörs, Decathlon áruház parkolója
  3. Szeptember 29. – Dunakeszi Diáknegyed
  4. Október 5. – Székesfehérvár, Bregyó közi Atlétikai Központ
  5. Október 12. – Miskolc, Rendvédelmi Technikum
  6. Október 19. – Budapest, Városliget