Napi gyors - kékfény

2012.04.25. 08:40
  • A lousianai állami rendőrség és az FBI közösen nyomoz a hétfőn kirobbant Michael Loomis-Saints lehallgatási ügyben. A szervek már az ESPN-es sztori megjelenése előtt megkezdték az előkészületeket. 
  • Goodell szerint a Bounty-botrányban érintett játékosokat nem kellett külön noszogatni, hogy részt vegyenek a programban, hiszen ők dobták be a legtöbb pénzt az alapba. Az NFL főbiztos a játékos-szakszervezettől vár ötleteket, miként lehetne biztonságossá tenni a játékot, s elkerülni az ilyen eseteket. 
  • Calvin Johnson, a Lions elkapója szeretné, ha csapata a következő szezonban többször erőltetné a futójátékot. Állandóan dobáltuk a labdát, igaz Matt Staffordnak fantasztikus szezonja volt (5000 passzolt yard fölé ment), de szerintem ezt a jövőben is hozni tudja. A jövőben az idő érdekében futnunk is kell - nyilatkozott a Detroit Newsnak Johnson.
  • A CBS szerint lehet, hogy a Vikings elcseréli első körös harmadik választási jogát, legalábbis nem zárja ki ennek lehetőségét Rick Spielman igazgató, kinek irodájában már most égnek a vonalak az ügyben, érdeklődőkben tehát nincs hiány. 
  • Habár a Dolphins illetékesei egyelőre cáfolták, de a Panthers vezetősége szerint biztos, hogy a holtszezonban quarterback után kutató csapat elviszi Ryan Tannehillt a drafton.