Napi gyors - pótolhatatlanok

2012.05.14. 09:13
  • Tim Hightower visszatér a Redskinshez, a running back egy éves kontraktust írt alá a fővárosiaknál, írja a liga honlapja. A játékos az elmúlt szezonban öt meccs alatt 321 yardot jegyzett, mielőtt megsérült is kidőlt az évad további részére.  
  • Az Eagles korábbi centere, Jamaal Jackson a visszavonulás mellett döntött, értesült a PFT. A szabadon igazolható Jackson megfordult ugyan próbálkozott a Giantsnál a közelmúltban, az Eaglesben öt szezont lehúzó játékos mégsem érezte magát eléggé motiváltnak a folytatáshoz.
  • Még mindig nincs megegyezés a Saints és Drew Brees között, ráadásul a hírek szerint erre már nincs is esély, mielőtt a csapat hivatalos felkészülése megkezdődne, így a klub irányítója nem lesz ott az első foglalkozásokon. 
  • Dan Fouts a büntetésekre esküszik. A Hall of Fame-be beválasztott egykori irányító szerint a különböző szankciókkal lehetne biztonságosabbá tenni a játékot, írja a CBS Sports. 
  • Terrell Suggs pótolhatatlan, nyilatkozta a Ravens második körös draft pickje, Courtney Upshaw az NFL honlapjának a sérült védővel kapcsolatban. A linebacker az eddigi edzések alapján azt is elmondta, a csapat veteránjai senkit sem engednek henyélni, mindenkinek oda kell tennie magát már a foglalkozásokon is.