Egy éve üldözi az elrontott mezőnygól a rúgót

2013.01.19. 18:35

cundiff.jpg

A Baltimore Ravens hányattatott sorsú ex-rúgójának, Billy Cundiffnak a kálváriája tovább folytatódik, hiszen fél éven belül a harmadik csapat teszi lapátra szegényt.

Augusztusban a Ravenstől kellett távoznia, ahol az újonc Justin Tuckert nevezték ki a csapat kezdő rúgójának. Pár nappal később a Washington Redskins igazolta le, de nem sokkal később ők is elbocsátották, helyét pedig átadták a szintén rookie Kai Forbathnak, aki be is vált. Cundiffot legutoljára a szép Super Bowl-reményekkel bíró San Francisco 49ers szerződtette le, de a rúgó mindössze alig több, mint két hetet töltött Jim Harbaugh csapatánál.

Az 1980-ban született BIlly Cundiff összesen tizenegy NFL-csapatban játszott hosszabb-rövidebbb ideig. Pályafutásának legemlékezetesebb pontja valószínűleg most már mindörökké az marad, ahogy a 2012-es AFC-csoportdöntőn a Ravens soraiban játszva elhibázta a hosszabbítást jelentő mezőnygólkísérletet a Patriots ellen. Facebook-oldalának tanúsága szerint a Ravens-drukkerek ezt a mai napig nem felejtették el neki, és még egy évvel az ominózus eset után is előszeretettel trollkodják szét Cundiff profiloldalát.