Mindenki csak azt látja, hogy Flacco kap egy rakás pénzt

2013.04.02. 16:20

Több játékos is elhagyta a Super Bowl-győztes Baltimore Ravenst az elmúlt hetekben, de a fiatal elkapó Torrey Smith szerint nem lesz gond a csapattal, a helyére rázódnak majd a dolgok

„Amikor idejöttem, akkor küldték el a tight end Todd Heapet, az elkapó Derrick Masont és a futó Willis McGahee-t. Mindhárom nagy játékos, mégis az AFC-döntőben kötöttünk ki. Többen voltunk újoncok, voltunk már ilyen helyzetben mégis visszavágtunk" - mondta Smith, aki igyekszik a saját feladatára koncentrálni. 

torreysmith.jpg

„Anquan Boldin elment, aki olyan volt nekem, mintha a testvérem lenne, jó mentorom is volt.  Azzal, hogy távozott, nem lesz könnyű dolgom, de a feladatom nem változik. El kell kapnom a labdákat, ha pedig futójáték van, akkor meg blokkolnom kell. Ez nem rak rám plusz terhet, csak a saját játékomat kell játszanom". 

Beszélt arról is, hogy az emberek Joe Flacco 120 milliós szerződésére vannak rágyógyulva. „Mindenki csak azt látja, hogy egy embert megfizetnek, de azt már nem, hogyan osztják szét a pénzt a klubnál. Mindenki azt gondolja, hogy őt kifizették, a többiek pedig nem kapnak semmit, de ez nem fair Joe-val szemben. Egyáltalán nem így van. Nagyon baráti a fizetése, erre a szezonra legalábbis."