Tömegek szabadulnának a Hernandez-mezektől

2013.07.06. 21:02

Aaron Hernandeznek, a gyilkossággal vádolt tight endnek nem elég megalázó, hogy jómaga a sitten van, és óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon, csapata, a New England Patriots pedig az ügy kipattanása után úgy vágta ki azonnyomban, mint a taknyot, a bostoniak most mintha az emlékezetükből is ki akarnák törölni azt, hogy Tim Tebow egykori csapattársa náluk játszott.

A Patriots-vezetőség ugyanis csereakciót hirdetett meg erre a hétvégére: aki a botrány után teljesen vállalhatatlannak tartja a játékost, és beszolgáltatja a Hernandez nevével és számával díszített Pats-mezt, az kap helyette egy vadiúj cseredarabot, mégpedig Rob Gronkowski, Tom Brady vagy Vince Wilfork nevével és számával ellátva.

A Patriots szóvivője, Stacey James természetesen megmagyarázta ezt az akciót is. „Nagyon sok fiatal is van, akik szeretik a New England Patriotsot, mi viszont nem akarjuk, hogy egy ilyen vitatható figura miatt konfliktusba kerüljenek a környezetükkel” – nyilatkozta a szóvivő. A csereakció most szombaton és vasárnap tart, a hírek szerint pedig rengetegen éltek a lehetőséggel, hogy megszabaduljanak az eddig büszkén hordott Hernandez-mezeiktől.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport