Tincseket tépett az NFL-védő

2013.11.18. 14:01

Furcsa sérülésekből sosincs hiány az NFL-ben, az azonban ritka, hogy egy játékosnak a hajából tépjenek ki darabokat. Az Arizona újoncával, Andre Ellingtonnal éppen ez történt, miután a Jaguars védője a hajánál fogva vitte földre a futójátékost.

Andre Ellington csak epizódszereplő volt az Arizona Cardinals győzelménél a Jacksonville Jaguars ellen, ám mindenképp emlékezetes marad neki a mérkőzés, miután több tincsét is elvesztette: a védő Jason Babin a hajánál fogva vitte földre a futójátékost, majd felállva látta, hogy sok haj maradt a markában.

Ellington a mérkőzés után azt nyilatkozta, nem mesterségesen meghosszabbított tincsek voltak, hanem a saját, eredeti haja, melyet már öt éve növesztett, ám az adrenalin miatt egyáltalán nem fájt, amikor Babin kitépte. Ráadásul a találkozó után egy zacskóban vissza is kerültek hozzá a tincsek.

Jason Babin se queda con el cabello de Andre Ellington

A Cardinals 27-14-re nyert, többek között Michael Floyd 91 yardos touchdownjával. A játékos 6 elkapásból 193 yardot szerzett.

Chicagóban olyan ítéletidő volt, hogy az első negyedet félbe kellett szakítani, és csaknem 1,5 órán át állt a játék. A lelátó alsó részén ülő nézőket evakuálni is kellett, olyan erős szél és heves eső volt. Az eset érdekessége, hogy a Bears ellenfele a címvédő Baltimore Ravens volt, amely azután nyerte meg a Super Bowlt februárban, hogy áramszünet miatt fél órás kényszerszünet volt a döntőn. Október elején a Ravens védője, Suggs a liga első emberét, Roger Goodellt sejtette az ügy hátterében, ám az esőszünet vélhetően nem a főtitkáron múlott.

Soldier Field Evacuated due to Severe Weather, Game Postponed @ Bears/Ravens Game 11 17 13

A megszakítás ezúttal nem hozott szerencsét a Ravensnek, a Bears hosszabbítás után 23-20-ra nyert.

Ismét pukkanhattak a pezsgők az 1972-es Miami Dolphins csapatának tagjainál, miután az idén sem maradt veretlen csapat az NFL-ben. És ennek miért Miamiban örültek? 1972-ben a Miami tökéletes szezont produkált, 14-szer nyertek az alapszakaszban, majd a rájátszásban sem találtak legyőzőre, így 17-0-ás mérleggel hódították el a Super Bowlt. Idén a Kansas City Chiefs bírta legtovább, de Peyton Manning megszakította a remek sorazatukat 9 győzelem után. Manning ugyan csak egy touchdownt passzolt, de ennél sokkal fontosabb volt, hogy a Chiefs védői egyszer sem tudták földre vinni a bokasérüléssel bajlódó irányítót. A Broncos 27-17-re nyerte a mérkőzést, a győzelemmel pedig átvette a vezetést a csoportján és a főcsoportján belül is.

A New Orleans Saint az utolsó másodpercben rúgott mezőnygóllal nyert a San Francisco 49ers ellen.

A Cincinnati Bengals az első negyed végén még 13 pontos hátrányban volt a Cleveland Browns ellen, de a 31 pontos második negyedüknek köszönhetően végül 40-21-re nyertek.

A szezont 6 vereséggel kezdő New York Giants sorban már a negyedik győzelménél tart, és csak két nyert meccsre (4-6) van a csoport első helyén álló Philadelphia Eaglestől (6-5), amely több mint 400 nap elteltével újra hazai pályán tudott nyerni. 0-6-os kezdés után még egy csapat sem jutott be a rájátszásba.

A Buffalo Bills otthonában drámai jelenet zajlott le a nézőtéren. Az egyik szurkoló a lelátó legfelső emeletén az oldalkorláton akart csúszdázni, amikor megakadt, majd egy teljes szintet zuhant a 300. sorból a 200. sor környékére. Csodával határos módon azonban túlélte a zuhanást, őt illetve azt a szurkolót is kórházba szállították, akinek a fején landolt. A pályán a Bills 37-14-re nyert a New York Jets ellen.

Buffalo Bills Fan Falls From 300 level Ralph Wilson Stadium

Az NFL 10. játékhetének eredményei

Indianapolis Colts-Tennessee Titans 30-27

New York Jets-Buffalo Bills 14-37

Baltimore Ravens-Chicago Bears 20-23 hosszabbítás után

Cleveland Browns-Cincinnati Bengals 20-41

Oakland Raiders-Houston Texans 28-23

Arizona Cardinals-Jacksonville Jaguars 27-14

Washington Redskins-Philadelphia Eagles 16-24

Detroit Lions-Pittsburgh Steelers 27-37

Atlanta Falcons-Tampa Bay Buccaneers 28-41

San Diego Chargers-Miami Dolphins 16-20

San Francisco 49ers-New Orleans Saints 20-23

Minnesota Vikings-Seattle Seahawks 20-41

Green Bay Packers-New York Giants 13-27

Kansas City Chiefs-Denver Broncos 17-27

kedd hajnalban rendezik:

New England Patriots-Carolina PanthersKeretes szöveg.