Mindenki szét fog fagyni a Super Bowlon

2013.12.18. 11:39

nfl_sb_snow_576.jpg

A legutóbbi villanyoltás után már most mennek a találgatások, hogy idén milyen érdekességgel szolgál majd a játékon kívül a február 2-án esedékes Super Bowl, amit ezúttal nyitott stadionban, a New Jersey állambeli MetLife Stadiumban tartanak majd.

Az 1818 óta kiadott amolyan parasztkalendárium, a Farmers' Almanac jóslata szerint például február elseje és harmadika között rohadt nagy téli vihar lehet a környéken: keserű, éles és csípős. Mindezt különféle bolygóállások, a Hold járása és napfolt-ciklusok alapján következtették ki, és szerintünk az előrejelzéseik 80%-ban helyesnek bizonyulnak. Ami kétségkívül izgalmas meccset ígér, úgyhogy már most lehet fogadni a bukiknál, hogy mekkora hócsata lesz és hogy a halftime show-ban Bruno Mars hogy mutat majd jégszoborként.

Ha tényleg rohadt hideg lesz, akkor további kellemetlenség, hogy már a parkolóban sem lehet majd igazán partizni a meccs előtt. A döntő szervezői ugyanis mindenáron a tömegközlekedés Super Bowlját akarják összehozni és erősen korlátozzák, hogy mit lehet csinálni a stadion környékén és mit nem. Csak az adott parkolóhely határain belül ehetsz és dajdajozhatsz a kocsid körül, már amennyiben sikerül oda bejutnod, mert kb 80000 emberre csak 13000 parkolóhely jut. További szívás, hogy gyalog meg se közelítheted a stadiont, nincs az, hogy kidobnak fél kilométerre és besétálsz, nem, csak a saját kocsiddal a parkolóba vagy szervezett tömegközlekedési eszközökkel mehetsz a stadion közelébe. Mindennek oka a rendezvény körüli szigorú biztonsági intézkedések sora.

Ami egy viharfelhőt marhára nem fog zavarni, és ha tényleg jön, akkor lesz igazán nagy buli február 2-án.