Gedeon, Johanna
2 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

12 találat az Indexről, és a környékéről.

2014. január 4., 15:15

Homofóbiával vádolja edzőit a kirúgott Vikings-punter

Chris Kluwe, aki tavaly még a Minnesota Vikings közepes teljesítményű puntere volt, a napokban borította a bilit, mert szerinte amiatt is kellett távoznia Minneapolisból, mert az edzők bigottak és homofóbok voltak, akik nem nézték jó szemmel, ahogy kiállt a melegek jogai mellett.

2013. december 29., 20:03

Életveszélyes szerelés az NFL-védőtől

A Jacksonville Jaguarsnak semmi esélye, hogy bejusson az NFL-rájátszásba, az alapszakasz utolsó meccsén védőjük mégis kőkeményen odatette magát az Indianapolis Colts otthonában. A vasárnap esti mérkőzésen a linebacker LaRoy Reynolds sisakját leverte egy Colts-játékos egy punt visszahordásnál, az újonc nem blokkolt le, lebirkózta magáról az ellenfelét, aztán 20 yardon át rohant tovább teljes sebességgel, míg végül szerelte a hazaiak emberét. Reynolds nem aggódott a testi épsége miatt, pedig a sűrűjében simán kaphatott volna olyan blokkot, amitől komolyabban is megsérülhetett volna. Az Indianapolis Colts 30-10-re nyert.

2013. december 28., 08:21

Peyton Manning 13. Pro Bowljára készül

Január 26-án Honoluluban rendezik a szezon Pro Bowlját, azaz All Star-meccsét, az éjjel kiderült, kik azok a játékosok, akik pályára léphetnek majd az eseményen, ami sok kritikát kapott az utóbbi években.  A Denver Broncos-irányító Peyton Manning tizenharmadik Pro Bowljára készülhet, ott lesz Tom Brady is, kimaradt viszont Nick Foles, akit sokan láttak volna szívesen a mérkőzésen.  Először lesz olyan, hogy Pro Bowl-draft, a két csapatkapitány, Jerry Rice és Deion Sanders január 22-én szólhat majd bele, ki szerepeljen a két csapatban, az eseményen részt vesznek a játékosok is.

2013. december 18., 11:39

Mindenki szét fog fagyni a Super Bowlon

A legutóbbi villanyoltás után már most mennek a találgatások, hogy idén milyen érdekességgel szolgál majd a játékon kívül a február 2-án esedékes Super Bowl, amit ezúttal nyitott stadionban, a New Jersey állambeli MetLife Stadiumban tartanak majd. Az 1818 óta kiadott amolyan parasztkalendárium, a Farmers' Almanac jóslata szerint például február elseje és harmadika között rohadt nagy téli vihar lehet a környéken: keserű, éles és csípős.