Úgy üvöltözött élőben, levették műsorról

2014.01.20. 14:04

Richard Shermannek kétség kívül szerepe volt abban, hogy a Seattle Seahawks megnyerte a San Francisco 49ers elleni NFL-es konferencia-döntőt hétfő hajnalban, amit viszont a meccs után előadott, azzal nehéz szimpatizálni. 

A Super Bowlba jutásról döntő meccs legvégén a 49ers-irányító Colin Kaepernick egyik elkapóját, Michael Crabtree-t vette célba, de a passzba belenyúlt Sherman, a támadás vége pedig interception lett, ezzel eldőlt, hogy a hazai csapat megy a döntőbe. 

Sherman már a pályán őrjöngött, provokálta Crabtree-t, kapott is érte büntetést, aztán a mérkőzés után adott első interjúban teljesen elborult az agya, miután a döntő mozdulatról kérdezték. „Én vagyok a legjobb cornerback ebben a játékban. Amikor az ilyen szánalmas elkapók jönnek ellenem, mint Crabtree, akkor ez fog történni. Nekem ne dumáljon többé" - üvöltött a kamerába nézve. 

A Fox Sports riportere, Erin Andrews nem nagyon értette, miről van szó, ezért rákérdezett, kiről beszél. Sherman üvöltözött tovább Crabtree-ről, hogy ne vegye a szájára a legjobbat. Ezzel a 49ers-játékos egy korábbi megjegyzésére akart visszavágni, aki azt merészelte mondani, hogy nem Sherman a ligában a legjobb posztján. 

Sherm & Crabs

A képet hamar el is vették, az interjú véget ért, a Seattle-játékosok pedig ünnepeltek tovább a pályán, Shermant nem sokkal később a lelátón lehetett látni, a szurkolók között éltette magát. Az ordibálós interjúból persze rögtön mém lett. Nem ritka egyébként, hogy a játékosok túlpörögve nyilatkoznak egy-egy kemény meccs után, de a cornerback nyilatkozata szinte a teljes amerikai sportvilágból ellenszenvet váltott ki. 

Crabtree néhány órával később twitterén reagált, azt írta, mindenki nézze meg a meccs felvételét, aztán döntse el, tényleg Sherman volt-e a legjobb. 

A Seattle története során második alkalommal bejutott a Super Bowlba, 2005-ben veszítettek, két hét múlva a Denver Broncosszal játszanak majd a bajnoki címért.