Ennél a touchdownnál egy pillanatra kikapcsolták a gravitációt

2014.10.14. 11:08

Fantasztikust touchdownt szerzett az egyetemi bajnokságban egy Morrisville State-quarterback. A remek atlétikus adottságokkal rendelkező Lemar Johnson álló ellenfele feje fölött szállt át, hogy pontot szerezzen.

A Morrisville 37-31-re verte a Kean Universityt, és ehhez Johnson tette hozzá a legtöbbet, 302 yardot passzolt és két touchdownt ért el, csapatának 592 yardjából 431-et ő vállalt magára.

Átugrott az álló ellenfél feje fölött a touchdownért

Johnson azonban nem a számai miatt fog emlékezni erre a meccsre, hanem különleges touchdownja miatt. A Morrisville 22 yardról támadott, ez volt innen a negyedik kísérletük, de Johnson megoldotta, hogy ne veszítsék el a labdát.

A quarterback a jobb szélen futott el, és a végén egy egészen egyszerű, de végtelenül nehéz módszert választott a TD megszerzésére. A közel 90 kilós Johnson, mint egy gátfutó, úgy ugrotta át az elé álló védőt, majd zuhant be az endzone-ba és szerzett hat pontot.

A Morrisville ezután egy kétpontos kísérletet is behúzott, így vezetett 31-24-re.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás