Jövőre meg utána még jobb lesz a szilveszteri buli

2015.01.07. 15:02

Elég király bowl-meccsek mentek december 31-én, de nyilván a csúcs január 1. volt a két elődöntővel. Idén/jövőre, vagyis a 2015-ös szezon végén ez viszont már nem így lesz, mert az új playoff-rendszerben a nagy bowlok rotálgatnak egymás között.

Az tehát biztos, hogy nem a Rose és a Sugar lesz az elődöntő, mert nekik úgy van a szerződésük, hogy akármi van, január 1-én rendeznek. A 2016-os playoffban úgy jön ki a lépés, hogy az Orange és a Cotton lesz a két elődöntő, de december 31-én, mert négy ekkora meccset nem lehet egy napra tenni.

Ugyanez a helyzet egyébként a 2017-es szezonnal, amikor a Chick-fil-A és a Fiesta jelentkeznek be elődöntőnek, csak akkor csúszik a Sugar-Rose páros, mert elseje vasárnapra esik, az meg az NFL-é.

Az idén szilveszterkor nyilván a kezdőrúgásokat is figyelembe kell majd venni, mert egy esetleges csúszás esetén mégsem nyúlhat bele az éjféli buliba a meccs. Ez pedig nagyjából azt jelenti, hogy helyi (keleti parti) idő szerint este 11-re, maximum fél 12-re be kell fejezni a meccseket. Az ott 19.00-ás kezdést jelent a későbbi elődöntőre, a korábbit tehát nagyjából 15.00-kor kell indítani (munkanapon, tesszük hozzá).

Tehát nálunk este 9-kor és nagyjából hajnali 1-kor indulnak, ami tökéletesen lefedi a szilveszteri buli idejét, úgyhogy a virsli, a pezsgő és a lencse mellé csak egy rohadt nagy tévé kell.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?