Kiégett a nézők szeme, követhetetlen volt a meccs

2017.12.23. 12:16

A Boise State stadionjának pályája egyedi látvány az amerikaifutballban: a kék műfű zavaró tud lenni, ha a hazai csapat azonos színű mezben játszik, még akár trükközni is lehet vele, de ha erre a pályára ráeresztenek két olyan csapatot, aminek a szerelése tök hasonló, akkor aztán végképp követhetetlenné válik minden. 

Márpedig pont ez történt az egyetemi amerikaifutball-bajnokság péntek esti bowlmeccsén, amin a Wyoming és a Central Michigan találkozott a Famous Idaho Potato Bowl nevű eseményen, ahol a győztes egy krumplival megtöltött kupát kap. Tényleg. 

Szóval a kék pálya mellett nem sokat segített a nézőknek, hogy a Wyoming rikító sárgában játszott, egy kis barna betéttel, míg a Central Michigan ugyanolyan sárga színű nadrágban, és barna felsőben. A végeredmény olyan lett, amitől kiégett a néző szeme, íme. 

A zavart csak növelte, hogy a pálya egy részén volt egy nagy sárga betét, ami a híres idahói krumplit hirdette, mint névadó szponzort, twitteren háborogtak is a nézőkrendesen, hogy követhetetlen, ami a a mérkőzésen zajlik. 

A mérkőzést amúgy viszonylag simán nyerte a Wyoming 37-14-re, és a csapatban utolsó egyetemi meccsét játszotta az irányító Josh Allen, aki a következő NFL-draft irányítókban gazdag felhozatalában az egyik legkapósabb lehet, a szakértők az első körbe várják.

Ne maradjon le semmiről!

Nagyon megerőltetnie nem kellett magát a meccsen, de 154 passzolt yarjda mellett kiosztott három touchdownpasszt, a többit elvégezte a csapat védelme, amely nyolc labdaszerzést harcolt ki a mérkőzésen.