Elcserélte hisztiző klasszisát a Steelers

2019.03.10. 12:28

A Pittsburgh Steelers elcserélte Antonio Brownt – az NFL legjobb elkapója az Oakland Raiders játékosa lett egy harmadik és egy ötödik körös draft pickért. A Steelers szinte semmit nyert az üzlettel, de nem tehetett mást, muszáj volt megszabadulnia a balhés támadótól.

Brownt a Steelers draftolta a 2010-es draft 6. körében. A 178 centis játékos hamar a liga egyik legjobb elkapójává vált, az elmúlt 3-4 évben pedig nem volt nála jobb a posztján. 2017-ben ő lett az NFL legjobban kereső wide receivere, két évvel később viszont menthetetlenül megromlott a viszonya a Steelersszel.

A 2018-as szezon után többször is nyilvánosan kritizálta Ben Roethlisbergert, a csapat sztárirányítóját és Mike Tomlint, a franchise főedzőjét – minden hidat felégetett maga mögött. A Steelersnek így nem maradt választása, kénytelen volt értéken alul megválni egyik legjobbjától. 

A kiváló elkapó iránt több csapat is érdeklődött, de végül a Raiders ajánlata lett a befutó. Brown ráadásul új szerződést is kapott a csapattól, a következő három évben 50 millió dollárt kereshet, amiből 30 millió dollár garantált.  • Hírek
  • Bankszámla