Először mehettek be a stadionba a nézők, össze is verték egymást – videó

2021.08.17. 09:19

Immáron érezhető közelségbe került az NFL 2021-es idényének rajtja. Az előszezon már megkezdődött és már az első szurkolói bunyón is túl vagyunk. Azaz tényleg visszatért a futball...

Magyar idő szerint kedd hajnalban a Los Angeles Rams a városi rivális Chargerst fogadta a preseason első fordulójában. Az esemény abból a szempontból is különlegesnek számított, hogy a Rams először léphetett pályára nézők előtt új stadionjában, a SoFi Stadiumban, amit tavaly adtak át, ám a koronavírus-járvány miatt a csapat minden meccsét zárt kapuk mögött játszotta 2020-ban.

Most viszont megnyílhattak ezek a kapuk, amiken át összesen 70 000 néző zúdult be a létesítménybe. És ha már ott voltak, nem vesztegették az idejüket, jól össze is verték egymást. Ráadásul nem a két rivális együttes drukkerei csaptak össze, hanem Rams-fanatikusok, amiről több videó is készült.

A verbális csata után látszólag lecsillapodtak a kedélyek. ám ekkor egy hölgy az alsó sorokból felhajított egy pohár sört, ami eltalálta azt a férfit, aki előtte hátat fordított a többieknek. Mivel nem látta, honnan érkezett az ital, azonnal elkezdte csépelni azokat, akikkel előtte „vitatkozott".

 Milyen jó, hogy visszatérhettek a nézők...