Súlyos autóbalesetet szenvedett az NFL-játékos, az utasa meghalt

GettyImages-1340164128
2021.12.25. 11:25
Súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel került kórházba az NFL-ben szereplő Washington Football Team safetyje, Deshazor Everett.

A 29 éves játékos Washington DC-től körülbelül 50 kilométerre, Virginia államban szenvedett közúti balesetet csütörtök este, amikor Nissan GT-R típusú autójával letért az útról, nekiment több fának, valamint többször is megpördült. 

Az anyósülésen utazó 29 éves Olivia S. Peters a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a helyi rendőrség vizsgálatot indított. A Washington kapcsolatban van Everett-tel, akit továbbra is kórházban ápolnak, a játékos egyelőre nem kommentálta a tragédiát.

A safety draftolatlanul került az NFL-be 2015-ben, először a Tampa Bay Buccaneers csapata adott neki meghívót az edzőtáborba, onnan pedig egyből a fővárosiakhoz igazolt, ahol az évek során a speciális egység alapemberévé (2018-ban kapitányává) nőtte ki magát, ezen kívül ő az első számú cseresafety a védelemben.

2021. november 2-án a Las Vegas Raiders 22 éves elkapója, Henry Ruggs okozott halálos közúti balesetet, amikor ittasan, mintegy 200 kilométer/órás sebességgel belehajtott hátulról egy autóba, amely kigyulladt, a sofőrje pedig bennégett.

(Borítókép: Deshazor Everett. Fotó: Getty Images.)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport