35 millió dollárral csökkentették Aaron Rodgers fizetését

2023.07.27. 15:53
A siker nagy áldozatokkal jár, ezt pedig most Aaron Rodgers saját bőrén tapasztalta meg. A New York Jets frissen igazolt irányítója egy szerződésátdolgozás után 35 millió dollártól esett el annak érdekében, hogy csapata a következő szezonban a lehető legeredményesebben tudjon szerepelni.

Aaron Rodgers megegyezett a New York Jetsszel az átdolgozott szerződésről – erősítette meg a 39 éves játékos, miközben az edzőtáborban újságírókkal beszélgetett – írja a CNN. Rodgers nem árult el konkrétumokat az átdolgozott szerződésről, de az NFL Network munkatársa, Tom Pelissero szerint a két fél megállapodott egy kétéves, 75 millió dolláros garantált szerződésben a 2024-es szezonig.

A jelentés szerint ez nagyjából 35 millió dolláros fizetéscsökkentést jelentene, mivel Rodgers előző szerződéséből még csaknem 110 millió dollár garantált összeg maradt hátra.

A New York-i csapat nem nyilatkozott, amikor a szerződés átdolgozásról kérdezték őket, a négyszeres alapszakasz MVP (legértékesebb játékos) ugyanakkor megerősítette, hogy egynél több szezont tervez új csapatánál.

Mindenképpen szerepet játszik a döntésemben, hogy mennyire jól érzem magam itt. Minden arról szól, hogyan érzi magát a testem

– fogalmazott Rodgers, aki tisztában van vele, a Jets mekkora áldozatokat hozott azért, hogy New Yorkba csábítsák az irányítót, aki egyelőre remekül érzi magát, és nem úgy tekint erre a lehetőségre, mint egy „egyéves kalandra”.