18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Véres verekedés tört ki két NFL-csapat szurkolótábora között

2023.08.28. 18:24
A San Francisco 49ers és a Las Vegas Raiders NFL-csapatok szurkolói véres verekedésbe keveredtek egy kaliforniai gyorsétteremben péntek este. A verekedés közben két embert is megkéseltek.

A dulakodás azt követően történt, hogy a 49ers elvesztette utolsó előszezonbeli mérkőzését a Los Angeles Chargers ellen hazai pályán, a Levi’s stadionban. A találkozó után a 49ers-szurkolók egy csapata egy Santa Clarában található elviteles gyorsétterembe ment, ahol a rivális „banda”, a Raiders szurkolói is ott voltak.

A Santa Clara-i rendőrség Facebookon közzétett közleményében azt írta, hogy 23 óra 12 perc körül hatalmas verekedés tört ki a két szurkolótábor tagjai között.

A videón óriási felfordulás látható, miközben a felbőszült szurkolók ütik-verik, rugdossák egymást.

Az egyre jobban elfajuló verekedés egy pontján három férfi ököllel veri egy földön fekvő negyedik fejét, majd egyikük egy kis méretű késsel többször is megszúrja. Ezt követően a földön vércseppek jelennek meg.

A rendőrség szerint legalább tíz ember vett részt az agresszív összetűzésben.

A helyszínre érkező rendőrök két embert is őrizetbe vettek. A dulakodás közben két férfit késeltek meg; őket egy helyi kórházba szállították.

Néhány gyanúsítottat még keres a rendőrség. Az üggyel kapcsolatban nyomozást rendeltek el.

Mint a The Blaze írja, a 49ers szurkolói múlt héten is brutális verekedésbe keveredtek; akkor a Levi’s stadion lelátóján.