Kiengedték a kórházból a rablás közben meglőtt NFL-játékost

2024.09.02. 07:38
Ricky Pearsallt szombaton meglőtték egy rablási kísérletben, vasárnap már az otthonában folytathatja a felépülést, miután a golyó áthatolt a testén anélkül, hogy fontos szervet talált volna el.

A San Francisco 49ers szélső elkapóját, Ricky Pearsallt vasárnap kiengedték a kórházból, nem egészen egy nappal azután, hogy egy rablási kísérletben megsebesült egy lövöldözésben – írja a Fox News.

Pearsall még mindig lábadozik, a mellkasán ejtett lőtt sebből, a csapat elmondta, „ő és családja, valamint a San Francisco 49ers teljes szervezete köszönetet mond a San Franciscó-i rendőrségnek, a sürgősségi orvosi szolgálatnak, az orvosoknak és a San Francisco Általános Kórház személyzetének”.

Erin Pearsall, az édesanyja a Facebookon azt írta, hogy a golyó a mellkasába hatolt, és a hátán távozott anélkül, hogy létfontosságú szerveket ért volna. 

Friss hírek a kisfiamról. Először és (mindenekelőtt) szeretném megköszönni ISTENNEK, hogy megvédte a kisfiamat. Ő rendkívül szerencsés, ISTEN megvédte őt. Mellkason lőtték, és a hátán lépett ki. Hála istennek, nem találta el a létfontosságú szerveit

– írta. Hozzátette, hogy jelenleg jó hangulatban van. „Az élet olyan értékes, barátaim. Kérlek, szeressétek (egymást). A fiam ma megmenekült Isten kegyelméből. Kérlek, imádkozzatok a kisbabámért” – zárta gondolatait.

Ki akarták rabolni

Ahogy arról korábban beszámoltunkSan Francisco 49ers újonc elkapóját, Ricky Pearsallt szombat délután meglőtték egy rablási kísérletben a kaliforniai Union Square-en.

A San Franciscó-i Rendőrség közleménye szerint a gyanúsított egy 17 éves fiú, aki fegyverrel próbálta meg kirabolni Pearsallt, aki egyedül sétált, amikor szóváltás tört ki kettejük között, aminek következtében mindketten sérüléseket szenvedtek. Hozzátették, a gyanúsítottat őrizetbe vették, a vádemelés pedig a fiatalkorúak bíróságán történik.