Kenyai futó is indul a Naplás-tavi szupersprinten

2016.03.03. 11:03

A pilisszentkereszti első állomás után következik a multiNavigator Hegyifutó kupasorozat második versenye, az EVERLING Tavaszváró terepfutóverseny a Naplás-tónál.

Budapesten, a 16. kerületben, március 6-án 10 órai kezdettel. Kiscsoportos ovisoktól a felnőtt korosztályig mindenki megtalálja a számára megfelelő távot és kategóriát.

Sorsolások, tombolák, értékes nyeremények találnak gazdára és továbbra is keressük a kerület legsportosabb osztályait! A verseny megrendezését a 16. kerületi Önkormányzat, az EVERLING Kft, az Ikarus BSE, valamint a Csömöri Sport Kft. és a Salomon támogatja.

A nap zárásaként 12:30-kor az ún. 5 x 2 km-es Super Sprint futam lesz, melyen többek között egy kenyai futó is jelezte indulási szándékát-nevezetesen Joel Maina Mwangi, akinek ilyen idei vannak a különböző távokon: http://www.all-athletics.com/node/55391

Az 5x2000 méteres sprint egy nagyon izgalmas, taktikai csatákat felvonultató versenyforma: 13 percenként van tömegrajt és minden versenyzőnek annyi pihenője van körönként, amennyivel hamarabb futja le, mint 13 perc. Körönként újraindítás van és tömegrajt.

További részletek az Everling Tavaszváró futóversenyről, amire még a helyszínen is lehet nevezni minden korosztályban:

http://www.hegyifutas.hu/cikk/vi.everling_tavaszvaro_terefutoverseny