Az atlétikai vb-re limitált kiadású karórát dobott piacra a Seiko

2023.08.19. 06:30
A limitált darabszámú időmérőt bárki megrendelheti, aki efféle, több százezer forintos órával szeretné emlékezetessé tenni a most kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságot.

A Seiko különkiadású karórája a hangzatos nevű Prospex Speedtimer SFJ007 1/100 solar chronograph World Athletics Championships Budapest 23 limited edition nevet kapta. Négyezer darab készült ebből a fekete bevonatos modellből – vette észre a kronometer.hu.

A számlapon is a fekete szín dominál, apró arany részletekkel. A segédszámlapok közti űrt a futópályák gumibevonatára emlékeztető textúra tölti ki. 42 milliméter átmérőjű időmérőt 12,9 milliméter vastag az acél tok keretezi. A 100 méterig vízálló új modellt nem kell félteni a tengerparton sem. Tükröződésmentes réteggel ellátott zafírkristály védi a számlapot. Az acél csat igazán hétköznapi, egyszerű három soros megoldás. 

A Seiko már korábban is próbálkozott a képen látható elsőre talán furcsa, de összességében logikus számlap elrendezéssel. A különleges modell 360 ezer forintért bármely sportrajongó számára elérhető. 

Ebben a videóban további részleteket mutatnak a szóban forgó kronográfról: