Halász Bence hálás, továbbra is kéri a magyar szurkolók segítségét

2023.08.22. 15:15
Halász Bence ismét köszönetet mondott a szurkolóknak a világbajnoki bronzérem során nyújtott segítségért, egyúttal további buzdításra sarkall.

Remek kalapácsvetőnk hozzátette, fontos centiket segített neki a fergeteges hangulat, és reméli, kedd este Kozák Lucáék és Molnár Attiláék is hasonló támogatást kapnak a Budapestre kilátogató szurkolóktól.

Óriási élmény volt ilyen közönség előtt versenyezni az atlétikai világbajnokságon, a segítségetek, ez a fergeteges hangulat nagyon fontos centimétereket jelentett! Arra buzdítok mindenkit, hogy szurkoljatok továbbra is a magyar csapatnak, legyetek ott ma este is, amikor Kozák Luca, Molnár Attila és a többi magyar futó küzd a Nemzeti Atlétikai Központban! Hajrá, magyarok!

– írta Instagram-oldalán Halász Bence.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bence Halász (@bencehammer) által megosztott bejegyzés

Az atlétikai világbajnokságon a férfiak mezőnyében ma rendezik a magasugrás fináléját és a 3000 méteres akadályfutás döntőjét is. 

A hölgyeknél a diszkoszvetés mellett az 1500 méter döntője is szerepel a keddi programban. 

Fontos, hogy a szervezők hétfői bejelentése alapján a kilátogató szurkolók vihetnek be folyadékot a stadionba, az aréna területén pedig továbbra is ingyenesen lehet friss vízhez jutni.