Bin Ladent tetováltatott a hátára a bokszoló

2008.04.15. 10:33
Kovács Attila, az IBO jó képességű profi ökölvívó bajnoka ismét ringbe lépett szombaton, és három menetben elintézte ellenfelét, Kovács Istvánt. A hírek mégis utóbbiról szólnak, akinek tetoválását a meccsen láthatta először a közönség.

Kovács Attila a győri bokszgálán visszatérése után újabb felhozó mérkőzést vívott. Az IBO nagyváltósúlyú világbajnoka mérsékelt teljesítménnyel is három menet alatt elintézte ellenfelét, Kovács Istvánt, akit a harmadik menetben leléptettek.

Kovács István háta a Blikkben

A meccs nem a sportteljesítmény miatt került a lapokba. Sokkal inkább azért, mert a magát bevállalósnak tartó vesztes fél hátára a hírhedt és keresett nemzetközi terrorista, Oszama bin Laden képe van tetoválva.

A Blikk információi szerint Kovács nem azonosul a terrorista által hirdetett eszmékkel, csak korábban - amikor úgymond rossz társaságba keveredett - fogadásból csináltatta az arcképet a bal lapockájára.

Kovács Attila Kovács Istvánt üt

A napilapnak elmondta, azóta megbánta tettét, szégyelli magát, még szüleinek sem mondta el, mekkora hülyeséget csinált.

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke felháborodásának adott hangot, mondván, mindig is elítélte a szélsőséges gondolkodásmódot, és nem is érti, hogy viselheti valaki egy terrorista arcképét a hátán.