Szilvia
5 °C
16 °C

Bin Ladent tetováltatott a hátára a bokszoló

2008.04.15. 10:33
Kovács Attila, az IBO jó képességű profi ökölvívó bajnoka ismét ringbe lépett szombaton, és három menetben elintézte ellenfelét, Kovács Istvánt. A hírek mégis utóbbiról szólnak, akinek tetoválását a meccsen láthatta először a közönség.

Kovács Attila a győri bokszgálán visszatérése után újabb felhozó mérkőzést vívott. Az IBO nagyváltósúlyú világbajnoka mérsékelt teljesítménnyel is három menet alatt elintézte ellenfelét, Kovács Istvánt, akit a harmadik menetben leléptettek.

Kovács István háta a Blikkben

A meccs nem a sportteljesítmény miatt került a lapokba. Sokkal inkább azért, mert a magát bevállalósnak tartó vesztes fél hátára a hírhedt és keresett nemzetközi terrorista, Oszama bin Laden képe van tetoválva.

A Blikk információi szerint Kovács nem azonosul a terrorista által hirdetett eszmékkel, csak korábban - amikor úgymond rossz társaságba keveredett - fogadásból csináltatta az arcképet a bal lapockájára.

Kovács Attila Kovács Istvánt üt

A napilapnak elmondta, azóta megbánta tettét, szégyelli magát, még szüleinek sem mondta el, mekkora hülyeséget csinált.

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke felháborodásának adott hangot, mondván, mindig is elítélte a szélsőséges gondolkodásmódot, és nem is érti, hogy viselheti valaki egy terrorista arcképét a hátán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?