Klicsko után Haye is lenyomta Chisorát

2012.02.19. 09:36

Vitalij Klicsko egyhangú pontozással legyőzte kihívóját, Derek Chisorát a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt szombat esti, müncheni mérkőzésen.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Chisora összeszólalkozott a mérkőzésen szakkomentátorként dolgozó David Haye-jel, a vitából pofozkodás lett.

A két nagyszájú angol bokszoló a szokásos hőzöngéssel hergelte és sértegette egymást, Haye a maga pofátlan stílusában kihívta a friss vesztes Chisorát, aki az asztal mögül lement a nézők közé, Haye pedig megütötte.

Haye edzője, Adam Booth megsérült, felszakadt homlokából folyt a vér, a dulakodás közben törtek az üvegek, a kamerák. Az angol lapok úgy tudják, a német rendőrség mindkét bokszolót ki fogja kérdezni.

A Klicskók közült Vlagyimír reagált (Vitalij mosolyogva nézte végig a két angol kakaskodását): „Csalódott vagyok, túl messzire mentek, a boksz nem szólhat erről. Véres arcok a sajtótájékoztatón: harcolni a ringben kell, nem azon kívül" - mondta a BBC-nek.

Chisora a meccs előtt, a pénteki mérlegelésen megütötte Vitalij Klicskót, a meccs előtt a ringben pedig vízzel köpte le az ukrán testvérét, Vlagyimírt.