Visszavágót ígérnek Amir Khannak a rablók

2012.10.14. 08:41

Amir Khan a múlt héten testvérével verte vissza azt a hat embert Birminghamben, akik megpróbálták ellopni luxusautóját. A bokszolónak neten üzentek, készüljön a visszavágóra.

A videómegosztó oldalakon szerda éjjel megjelent felvételen egy maszkos férfi ígér nagy verést a kisváltósúly korábbi világbajnokának arra az esetre, ha legközelebb be meri tenni a lábát Birminghambe. Egy korában megjelent cikk szerint Khan és testvére egyenként ütötte ki a támadókat, akik a százezer fontot érő luxusautóját akarták ellopni.

Khan a héten egy londoni sajtóeseményen mosolyogva mutogatta ökleit, és megjegyezte, semmilyen sérülése nincs.

A videón az indulatos férfi egy Porsche-kulcsot, egy táskát és egy pénztárcát is megmutat, melyben ötszáz eurót találtak. Azt állítja, a tárgyak a bokszolóhoz és testvéréhez tartoznak, akkor zsákmányoltak őket, amikor vasárnap hajnalban összeverekedtek. A maszkos azt is elmondja, hogy ők voltak azok, akik helybenhagyták a testvérpárt, ezért ha továbbra is hazudoznak Khanék, akkor árulkodó fotókat küldenek majd az újságoknak.

A felvétel csúcspontja, amikor a férfi Amir Khan egyik 2008-as meccsének azt jelentét játssza vissza, amikor földre viszik, majd azt kérdezi, ez az ember hogyan tudna megverni hat másikat. Közben telefonon többször is keresik a gengsztert.

Végezetül a a maszkos azt javasolja Khannak, hogy menjen vissza Amerikába, és üttesse ki magát ismét Garciával. A The Sun úgy tudja, Khan már látta a videót, de nem kíván rá reagálni, ügyvédjeire hagyta az ügy folytatását. A felvétel megjelenése után a hatóságok nyomozást indítottak.

Khan december 15-én tér majd vissza a ringbe, Carlos Molina lesz az ellenfele.