Szét fogjuk ütni ezt a nőverőt

2013.05.04. 07:57

Szombat éjszaka bokszol egymással Floyd Mayweather és Robert Guerrero a Las Vegas-i WBC-címmeccsen, de már a csütörtöki esti utolsó sajtótájékoztaton volt műsor.

Minden rendben ment, amíg Guerrero apja, aki egyben a bokszoló edzője is, szót nem kapott. Ruben Guerrero viszonylag békésen indított, azt mondta, hogy ő és a fia is áldottak, hogy itt lehetnek, de aztán egyre jobban bepörgött, és ordibálni kezdett a veretlen Mayweatherrel.

„Szét fogjuk ütni azt a nőverőt, aki megverte a feleségét, a gyermekei szeme láttára. Maguk szeretik az ilyen szar alakot, a nőverőt? Meg fogja kapni, egy igazi férfitól" - tombolt az idősebbik Guerrero, miközben mellette fél méterrel Mayweather csöndben kuncogott. A sajtótájékoztató levezényelő Oscar De La Hoya viszont egyre kínosabban érezte magát a helyzetben, le is rángatta az edzőt a pódiumról, aki kiabált tovább, a nőverő és a szétverjük szavakat ismételgetve, aztán leült.

Ruben Guerrero flips out at the Mayweather vs Guerrero pre fight press conference

Mayweather tavaly májusban egyhangú pontozással verte meg Miguel Cottót, majd családon belüli erőszak miatt börtönbe vonult, mert 2010-ben bántalmazta három gyermekének anyját.

Két hónapot ült, augusztusban szabadult, egy felvételen rögtön meg is mutatta, mennyi pénze van még, aztán februárban pénztortával ünnepelt. Szombat esti ellenfelét nemrég New Yorkban kapcsolták le egy 40-es kaliberű töltetlen kézifegyverrel, rövid időre őrizetbe is vették.