Pacquiaóék Kocsis Máté ötletével kényszerítenék térdre Mayweathert

2015.03.21. 14:01 Módosítva: 2015.03.21. 14:02

Május másodikán rendezik az év bokszmeccsét, amelyet Manny Pacquiao vív majd Floyd Mayweatherrel. Addig is szinte naponta érkeznek hírek, műbalhék, hogy mindenkiben ébren tartsák az érdeklődést, ezzel is felkorbácsolva az indulatokat.

Az alábbiak derültek eddig ki. Megtudhattuk:

Ezúttal Pacquiaóékon volt a sor, képviselője, Michael Koncz bejelentette, hogy Mayweatherék nem hajlandók kölcsönös drogtesztnek alávetni magukat, holott Pacquiaóék azt szerették volna elérni, hogy pozitív teszt esetén (tehát, ha kiderül, hogy drogot fogyasztott a felkészülés alatt) 5 millió dolláros kártérítést fizessen ellenfelének, illetve fordítva is.

Mayweather ügyvédjén keresztül tudatta az elenféllel, hogy már aláírták a szerződést, azon felül további feltételekbe nem mennek bele, Mayweathert pedig már amúgy is ellenőrzi az USA Doppingellenes Ügynöksége.

Leonard Ellerbe, a Mayweather Promotions vezérigazgatója ezen felül még le is idiótázta Konczot, aki szerinte el sem olvasta a szerződést, mielőtt aláírta.

Ha ez a barom nem tudta Pacquiao érdekeit a megállapodás közben megfelelően érvényesíteni, az legyen az ő gondjuk. 

Abból amúgy sejteni lehet, hogy a drogtesztes kérdés csak műbalhé, mert a korábbi meccsük előtt is megfutották már ugyanezt a kört, csak akkor Mayweather sugalmazta, hogy Pacquiao tiltott teljesítménynövelőket szed.