Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Van az a pénz, amiért Mayweather is visszatérne

2020.05.10. 14:00

A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult ex-világbajnok Floyd Mayweather Jr. nem tervezi a visszatérést a szorítóba, bár kijelentése szerint van az a pénz, amiért még meggondolhatja magát, írja az MTI.

A 43 éves amerikai bokszolót azt követően faggatta a Fight Hype portál, hogy az ötven feletti Mike Tyson és Evander Holyfield is arra készül, hogy újra bokszoljon. Mindketten edzésbe álltak, és készek bemutató mérkőzéseket vívni.

„Jelenleg egyszerűen csak formában tartom magam az edzőtermemben, de nem gondolkodom a visszatérésen” – mondta az öt kategóriában is világbajnoki címet szerzett, majd 49 meccs után 2015-ben veretlenül visszavonult bokszoló.

Mayweather 2017-ben ismét szorítóba lépett, és a boksz szabályai szerinti meccset a 10. menetben kihirdetett technikai KO-val nyerte az ír MMA-harcossal, Conor McGegorral szemben.

Két olyan estém is volt, amikor több mint 320 millió dollárt kerestem. Ha ismét bemegyek a ringbe, az nem boksz lesz, hanem show és üzlet. A bokszból már elég, nyugdíjas vagyok. Persze, ha lehetőségem nyílik rá, hogy 600 millió dollárt keressek, akkor miért ne? De csak az ellen harcolnék, aki igazán méltó rá. Most nincs senki ilyen a bokszban

– mondta a Money becenevet viselő Mayweather, akinek vagyona a Forbes becslése szerint az egymilliárd dollárt is megközelíti.  • Vennék
  • Bankszámla