Nem vár még egy évet a járvány miatt, visszavonul a világbajnok pályakerékpáros

2020.04.25. 12:19

Pénteken bejelentette visszavonulását Eddie Dawkins háromszoros világbajnok új-zélandi pályakerékpáros, aki nem tud még egy évet várni a 2021-re halasztott tokiói olimpiára.

Az Australian Associated Press szerint a 30 éves Dawkins az idei olimpián még ott akart lenni, a koronavírus-járvány azonban átírta a terveit. Úgy érzi, nem tudna még egy évig csúcsformában maradni, és még a jövő évi rendezéssel kapcsolatban is vannak bizonytalanságok.

Az MTI szerint Ethan Mitchell és Sam Webster társaként Dawkins 2014-ben, 2016-ban és 2017-ben lett világbajnok csapatsprintben, míg a 2016-os riói olimpián ezüstérmes lett, egyetlen tizedmásodperccel lemaradva a britek mögött.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!