Sorsolással választják ki Baumgartner utasait

2004.02.11. 17:25
Az első magyar F-1-es pilóta vasárnap délután fél kettőtől négy óráig az Andrássy út és a Városliget között fuvarozza a szurkolókat, és egy meglepetésvendéget csapata, a Minardi kétüléses Forma-1-es autójával.
Vasárnap a magyar fővárosba érkezik a Minardi csapat, hogy Budapesten is bemutathassa Forma-1-es pilótáját, Baumgartner Zsoltot.

A Minardi csapatfőnöke is Budapestre jön

Délelőtt 11 órakor sajtótájékoztatót tart Paul Stoddart csapatfőnök, Baumgartner Zsolt és csapattársa, az olasz Gianmaria Bruni, majd az első F1-es magyar pilóta fél kettő körül egy különleges kétüléses Minardi versenygéppel végigautózik az Andrássy úton a Hősök teréig. Ezt követően a téren fotózzák le a Minardi csapatot.

Délután kettőtől négyig a Baumgartner Zsolt támogatói klub tagjai közül sorsolás útján kiválasztottak lehetnek a magyar versenyző utasai a Kós Károly sétányon.

Csak egy közszereplő ülhet Baumgartner mögé

A menedzsmenthez számos felkérés érkezett, hogy milyen közéleti szereplők ülhessenek Baumgartner mellé a Minardiba, a vezetők úgy döntöttek, egy kivétellel csak a sorsolás által kiválasztott rajongók kapják meg ezt a lehetőséget. A kivétel az a "másodpilóta" lesz, akinek a személyét egyelőre titokban akarják tartani, s aki a Duna parttól a Hősök teréig lesz a 23 éves magyar tehetség utasa.

A várható nagy tömegre való tekintettel a Baumgartner Team pénteken pontosan ismerteti az útvonaltervet, s azt, hogy az érdeklődők mely időpontban, hol és mire számíthatnak. Egyben minden érdeklődőtől fegyelmezett magatartást kér, hogy a rendezvényt még véletlenül se árnyékolja be baleset vagy más kellemetlen helyzet.