Lesifotók a McLaren új fényezéséről

2006.11.08. 11:11
Lesifotókat hozott nyilvánosságra a Vodafone-logókkal festett McLaren-Mercedesről a Marca című spanyol napilap. A sportújság állítja, az új főszponzorral induló istálló végleges, 2007-es fényezését kapta le, de a mobilcég szóvivői szerint csak egyet a lehetséges variációk közül.
Fotókat közölta McLaren-Mercedes új fényezéséről a Marca című spanyol lap. Az exkluzív képeken állítólag az istálló 2007-es festése látható, ami csak kissé különbözik az ideitől: az eddig fekete oldaldobozok piros színűek, már nem a Johnny Walker, hanem az új főszponzor, a Vodafone logója látható rajtuk.


A Marca lesifotója
A világ legnagyobb mobilkommunikációs cége tavaly decemberben jelentette be, hogy 2006 végén elhagyja a Ferrarit, és annak angol riválisához pártol, névadó támogatóként. A team Vodafone McLaren-Mercedesként szerepel a bajnokságban.

A Marca Jerezben készítette a lesifotókat, ahol Pedro de la Rosa és Lewis Hamilton körözött a géppel, hogy promóciós videót készíthessen róla a Vodafone.

A cég szóvivői cáfolják, hogy az újság a végleges fényezést kaparintotta meg, az szerintük csak január 15., a hivatalos bemutató után lesz meg. A holland Race Report című magazin állítja, a Marca csak egy lehetséges variációt fényképezett le. Kétségtelennek látszik viszont, hogy a végleges színkialakítás hasonlítani fog erre.

A McLaren jövőre Fernando Alonsóval indul a vb-címért, a spanyol csapattársa valószínűleg Hamilton lesz.