Kimi Raikkönen hódeszkán, Massa sílécen

2008.01.10. 16:39
A McLaren már beindította felkészülését az F1-szezonra, a Ferrari, miután hétfőn kipróbálta új autóját, egyelőre az Alpokban múlatja az időt, síeléssel és PR-eseményekkel.

Tesztel az andalúziai Jerezben a McLaren, míg a Ferrari az Alpokban tartja szokásos évadnyitó PR-eseményét. Lewis Hamilton és Heikki Kovalainen is körözött a napokban, az angol csúcsot futott új autójukkal, míg a rivális pilótái síeléssel és interjúadással töltik idejüket.

Kimi Raikkönen snowboardozik (hódeszkázik), Felipe Massa síel, két fotózás között az újságírókkal beszélgetnek. A finn dolgozott azért egy keveset a héten, amikor hétfőn kipróbálta az F2008-as Ferrarit.

"A kocsi nagyon jól futott Fioranóban, bár az idő rossz volt. Első benyomásaim jók, egyelőre ennyit tudok mondani" - nyilatkozta Madonna Di Campiglióban.

Síelő F1-esek, motorosok - katt!

Az autosport.com az ellenfelekről is faggatta őt. "A McLaren támadni fog, mint tavaly, Alonso attól függ, milyen az új Renault. Kovalainen jó lesz, örülök neki".

A McLarennek már két MP4-23-as kocsija is elkészült és fut, míg az olaszok a jövő héten indítják tesztprogramjukat.

Madonnán a ferrarisokhoz csatlakoztak a Ducati Moto GP-versenyzői, a világbajnok Casey Stoner és új csapattársa, Marco Melandri. A két istállót a közös főszponzor köti össze, és mindannyian remekül síelnek is.

"Teljesen más, mint a versenyzés, de vicces. Élvezem, idén többet fogok hódeszkázni, tavaly inkább léceken siklottam" - mondta Raikkönen, aki vb-címvédőként még higgadtabban készül az idényre.