Náci orgiavideón a Forma-1-főnök

2008.03.31. 15:13
Náci szerepjátékos orgián kurvákkal szórakozott Max Mosley, a Nemzetközi Autós Szövetség elnöke, állítja a News of the World című bulvárlap. Az újság hozzájutott egy ötórás videóhoz, amelyből részleteket közölt honlapján.

A News of The World című angol bulvárlap weboldalán megjelent szexvideón Max Mosley, a Forma-1-et is felügyelő Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) elnöke szerepel, állítja az újság.

Az ötórás filmen, amelynek rövid kivonatát közölte a szájt, az NTW szerint a 67 éves sportvezető látható, amint náci szerepjátékos orgián mulat örömlányok között.

Mosley 1993 óta vezeti az FIA-t. A News of the World emlékeztet arra, apja, Oswald Mosley a brit náci szervezkedés vezetője volt a harmincas-negyvenes években.

A szövetség egyik szóvivője ennyivel kommentálta a megjelenteket: Mosley ügyvédei felvették a kapcsolatot az újság vezetőivel, az ügy a felekre tartozik, a szervezetnek nincs hozzá köze.

Valószínűleg az ügyvédek munkájának eredménye, hogy a mintegy másfél perces klipet hétfő kora délután a legtöbb helyről levették, de a gazzetta.it-n még meg lehet nézni, egy frissítés után.

Max Mosley egy FIA-ülésen

A sztoriról beszámol a leghíresebb szakoldal, az autosport.com és a The Times honlapja is. Zsidó szervezetek vezetői Mosley lemondását várják, de az elnök egyelőre nem szólalt meg.

Tavaly a Ferrarit és a McLarent érintő kémperben az FIA-elnök vezető szerepet játszott, a végül súlyosan megbüntetett angol istálló főnökével, Ron Dennisszel köztudottan rossz a viszonya.

Az utóbbi fél évben többször kritizálták egymást, üzengettek a sajtón keresztül.

Mosleyt barátja, üzlettársa és Forma-1-es kollégája, Bernie Ecclestone megvédte, aki kétli, hogy ő szerepelne a felvételeken, úgy véli, talán csak vicc az egész. Ha mégis ő az, magánügye, senkinek semmi köze, mondta Ecclestone.

A botrány hatására Mosley wikipediás szócikkének frissítését felfüggesztették, "amíg a viták véget nem érnek".