Hamilton: Playstationön mindig Kimi voltam

2012.07.29. 17:38

"Magyarország jó hozzám, szenzációs itt versenyezni, itt lenni, a pálya is fekszik nekem, imádom a burkolatát, és nagyon szeretem az itteni közönséget. Az egész Magyar GP annyira, de annyira klasszikus" - árulta el a futam utáni sajtótájékoztatón Lewis Hamilton, minek köszönhető újabb, már harmadik hungaroringi győzelme.

A mclarenes majdnem végig vezetett, egy másodpercre felengedte magára Kimi Raikkönent, de biztosan tartotta az előnyét a célig.

"Nagyon gyorsak voltak ezek a srácok, ha a rajtrács elejéről indulnak, lehetetlen lett volna megverni őket. Romain és Kimi is kivételes képességű pilóta, nagyon örülök, hogy Kimi újra itt lehet mellettem. Végig követtem a karrierjét, gyerekkoromban mindig vele voltam a Playstationön" - mondta az angol.

Felmerülhet, hogy rosszul jön neki az egyhónapos nyári szünet, de egyáltalán nem.

"A legjobb, hogy győzelemmel mehetek a vakációra, nagyon fontos, hogy eredményesen töltsem el a szünetet, meghatározhatja a szezon további részét." Vb-esélyeiről még nem mondott le, 62 pontos hátrányból csinált 47 pontosat egy nap alatt, állítja, ha jó hétvégéi lesznek, odaérhet az elejére.