Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tévednek, ha azt hiszik, Cavani sarkazása a legszebb ebben a gólban

2017.12.20. 21:50

Nem sokan gondolhatták komolyan komolyan, hogy a francia bajnokság 10. helyén álló, ötmeccses nyeretlenségi sorozatban levő Caen gondot okozhat szerda este a PSG-nek a bajnokságban. Ehhez mérten alaposan hülyét is csinált a Caenből a meccs napján 19. születésnapját ünneplő – emiatt a haját fehérre festő – Kylian Mbappé és Edinson Cavani már az első félidő közepén.

A videó alapján első látásra úgy tűnhet, hogy Cavani sarkazása a nagy szám itt, de valójában nem ez a helyzet.

Figyeljék csak, mit csinál – a hangsúlyozzuk, még csak 19 éves – Mbappé a védőkkel! Sőt, ne is figyeljenek, elmondjuk: azt, amit akar.

Az előkészítés és a gól persze együtt járnak, akár az év találata is lehet ez a franciáknál. Ha az lesz, ha nem, mindenképp történelmi találat, ugyanis Cavani lett az első játékos 2017-ben, aki 50 klubgólig jutott.

Mbappé a második félidőben aztán maga is betalált, ezzel 2-0-ra növelte csapata előnyét, majd Yuri góljával lett 3-0. A végén a Caen is betalált, de a szépítésnél tovább nem jutottak.

Szerdán teljes fordulót tartottak, az élmezőnyből nyert a Monaco (2-1 a Rennes ellen) és a Lyon is (2-1 a Toulouse ellen) a PSG mellett. A PSG előnye 9 pont a Monaco előtt 19 forduló után.