Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Hamilton: Azt szeretem, ha fáj nekik

2018.03.21. 15:28

Pénteken a szabadedzésekkel Ausztráliában elkezdődik a Forma-1-es szezon, az esélyesek fogadkoznak, különösen a világbajnok, Lewis Hamilton.

Csapatát, a Mercedest a tesztek után újra a legesélyesebbnek tartják, vagyis elméletileg övék a legjobb autó. De a Ferrari mellett idén a Red Bull is a Mercedes sarkában lehet, és ez az, amit Hamilton is vár, sőt szeretne.

Pszichológiai csatákat sosem játszottam. Az én stratégiám, hogy fitten és felkészülten érkezem, készen állok a harcra, és a többiek tudják, én ebben jó vagyok. A legjobbakat akarom. Mert a legjobbak a legjobbakat akarják legyőzni, nem a gyengébbeket, vagy a legjobbakat de gyengébb formában. Ha gyengébbet győzöl le, az nem jelenti, hogy te vagy a legjobb. Ez alamizsna. És a legrosszabb, ha elhiszed, hogy te vagy a legjobb, miután legyőztél egy gyengébbet vagy olyat, aki rosszabb formában van

- idézte a négyszeres bajnokot az Autosport.

lewisgo18

Az angol céljait aztán pár sorban fogalmazta meg.

Én a legjobb formájukban akarom legyőzni ezeket a srácokat, amikor fizikailag is a legjobbak. Ha így van, sokkal jobban fáj nekik. És én ezt szeretem.Pénteken hajnalban, illetve kora reggel - magyar idő szerint - már kezd majd körvonalazódni, kik a legjobbak a szezon kezdetén, de biztos választ majd csak a vasárnap reggeli - 7 óra 10 perckor startoló - futam végén lehet mondani.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?