Zsófia
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Hamilton: Azt szeretem, ha fáj nekik

2018.03.21. 15:28

Pénteken a szabadedzésekkel Ausztráliában elkezdődik a Forma-1-es szezon, az esélyesek fogadkoznak, különösen a világbajnok, Lewis Hamilton.

Csapatát, a Mercedest a tesztek után újra a legesélyesebbnek tartják, vagyis elméletileg övék a legjobb autó. De a Ferrari mellett idén a Red Bull is a Mercedes sarkában lehet, és ez az, amit Hamilton is vár, sőt szeretne.

Pszichológiai csatákat sosem játszottam. Az én stratégiám, hogy fitten és felkészülten érkezem, készen állok a harcra, és a többiek tudják, én ebben jó vagyok. A legjobbakat akarom. Mert a legjobbak a legjobbakat akarják legyőzni, nem a gyengébbeket, vagy a legjobbakat de gyengébb formában. Ha gyengébbet győzöl le, az nem jelenti, hogy te vagy a legjobb. Ez alamizsna. És a legrosszabb, ha elhiszed, hogy te vagy a legjobb, miután legyőztél egy gyengébbet vagy olyat, aki rosszabb formában van

- idézte a négyszeres bajnokot az Autosport.

lewisgo18

Az angol céljait aztán pár sorban fogalmazta meg.

Én a legjobb formájukban akarom legyőzni ezeket a srácokat, amikor fizikailag is a legjobbak. Ha így van, sokkal jobban fáj nekik. És én ezt szeretem.Pénteken hajnalban, illetve kora reggel - magyar idő szerint - már kezd majd körvonalazódni, kik a legjobbak a szezon kezdetén, de biztos választ majd csak a vasárnap reggeli - 7 óra 10 perckor startoló - futam végén lehet mondani.