Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

20 ezer néző lehet az F1-es Eifel Nagydíjon

2020.09.21. 13:51
A helyi hatóságok engedélyezték, hogy 20 ezer néző a helyszínen tekinthesse meg az október 9-11-én sorra kerülő Formula–1-es Eifel Nagydíjat – írja az MTI.

Az illetékesek hétfőn jelentették be döntésüket, a szervezők pedig kedden indítják el az online jegyértékesítést.

A határozat szerint szigorú biztonsági intézkedéseket vezetnek be annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a korornavírus-fertőzés. Ezek közé tartozik többek között a jegyigényléseknél annak ellenőrzése, hogy ki vásárolna belépőt a járvány szempontjából kockázatosnak minősített országból. Az ilyen jelentkezők igénylését elutasítják.

A helyszínen többek között minimalizálni fogjak a rajongók érintkezésének lehetőségét, célzott ellenőrzéseket hajtanak majd végre a drukkerek körében, az alkoholfogyasztás pedig tiltott lesz.

A Nürburgring hét éve nem rendezett Formula–1-es futamot és az idei naptárban sem szerepelt eredetileg. A járvány miatt viszont több futamot is törölni kellett, a sorozat irányítói pedig európai versenyekkel, így az Eifel Nagydíjjal töltötték fel a programot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!