Ralf Schumacher coming outja összetörte exnejét, szerinte a házasságuk egy óriási hazugság volt

2024.08.17. 08:40
Világszenzáció volt Ralf Schumacher július 14-én közzétett coming outja. A 49 éves egykori Formula–1-es pilóta ekkor egy Instagram-posztban közölte a nagyvilággal, hogy meleg, és bemutatta a párját is. Most megszólalt Schumacher exfelesége, Cora Brinkmann, aki a Der Spiegel című lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy megrázta exférje bejelentése, legfőképpen az a tény, hogy ezek szerint 14 évig tartó házasságuk egy ordas nagy hazugság volt.

Nemcsak a Formula–1 világát, hanem a nagyvilágot is megrázta Ralf Schumacher, az egykori autóversenyző coming outja. Michael Schumacher 49 éves öccse egy Instagram-poszton keresztül közölte, hogy meleg, és egy füst alatt bemutatta élete párját is:

 A képaláírás a következő volt: „Az a legszebb az életben, amikor az ember az igazi partnerét tudhatja maga mellett, akivel minden megoszthat.

Aztán hamarosan Schumacher szíve választottja, bizonyos Etienne, is megjelent a világhálón:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) által megosztott bejegyzés

 Az expilóta megköszönte a jókívánságokat és a pozitív kommenteket.

Csakhogy hamarosan kiderült, hogy nem mindenki örült felhőtlenül a coming outnak. Cora Brinkmann, Ralf Schumacher 47 éves exneje terjedelmes interjút adott a Der Spiegelnek, és ebben bizony keményen nekiment exének.

Bárcsak Ralf velem is közölte volna mindezt, vagy legalább szólt volna, hogy erre a bejelentésre készül – mondta Cora Brinkmann a Der Spiegelnek. – Versenyzői pályafutása közben keringtek róla furcsa pletykák a paddockban, kérdeztem is annak idején, mi ebből az igazság, de ő mindvégig tagadott. Sőt, azt mondta, képzelődöm, és menjek el pszichiáterhez. Ám ezek a pletykák az évek során egyre erősebbek lettek. Olyannyira, hogy már nem tudtam eldönteni, képzelődöm, vagy tényleg meleg a férjem. Kezdtem egy kicsit megbolondulni. De Ralf végig tagadott, én pedig vakon bíztam benne, az ő szava nekem szentírás volt.

Cora és Ralf Schumacher 2001 és 2015 között, 14 évig voltak házasok, és van egy közös fiuk, David, aki szintén autóversenyző. 

Cora, ahogy az egész világ, maga is a július 14-ikei Instagram-posztból értesült arról, hogy exférje meleg.

Ez a hír olyan volt nekem, mint egy tőrdöfés a szívembe. Hiszen tizennégy évig házasok voltunk, született egy gyerekünk, és én szerelmes voltam Ralfba. Most úgy érzem, hogy mindvégig csak kihasznált, és az egész házasságunk egy ordas nagy hazugság volt. Elherdáltam a legszebb éveimet, hiszen úgy tűnik, mindvégig hazudott nekem. Ha meleg, nem szerethetett.