Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Se nézők, se gól, se játék

2001.04.18. 19:42
Egy dolog már a meccs előtt biztos volt. A szurkolók nem fognak botrányt csinálni. De lehet, hogy a kispesti játékosok gondolták úgy, hogy szurkolóik ne maradjanak le semmiről. Gyenge színvonalú találkozón igazságos végeredmény született. A legtöbbet a szurkolók nyerték, hogy nem kellett ezt végignézniük.
A hazaiak kezdtek aktívabban, már a mérkőzés elején jóval többet támadtak, veszélytelenül. Mégis az első komolyabb helyzet a vendégek előtt alakulhatott volna ki, ha a partjelző nem állítja meg tévesen lesen Keneseit. Mindkét gárda nagy hangsúlyt fektetett a védekezésre, az első számú szempont az volt, hogy ne kapjanak gólt. A kapusok szinte komolyabb védeni való nélkül maradtak az első játékrészben.

A második negyvenöt perc ugyanott folytatódott, ahol az első véget ért. Ötlettelen játék jellemezte mind a két együttest, ami azért is volt furcsa, mert egyik gárdát sem veszélyezteti a kiesés veszélye, tehát játszhattak volna akár egy jó meccset is.

A zárt kapuk előtt játszott találkozó legszínesebb jelenete a 83. percben volt, amikor Piroska sípszó előtt rúgta el a labdát, amiért Hajdó játékvezető sárgát adott a kispestiek középpályásának. Piroskának már volt egy sárga lapja, ezért előkerült a piros is.

Egy kifejezetten gyenge mérkőzés után elmondható, hogy a nézők nem maradtak le semmiről. Sőt!

Jegyzőkönyv:
Kispest-Honvéd - Győri ETO 0-0
Kispest-Honvéd: Nota - Babos, Lőrinc, Téger, Müller - Füzi K., Pintér, Kovács B., Piroska - Faragó, Sasu.
Győri ETO FC: Posza - Bognár, Bajusz, Stark, Rósa D. - Mracskó, Baumgartner, Kiser, Farkas - Kenesei, Vayer.
Sárga lap: Piroska (45.)
15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft