Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Most volt szex vagy nem?

2002.01.25. 09:00
Spanyolországban a múlt hétvégén új szappanopera kezdődött "A Barca és az örömlányok" címmel, vagyis Madridtól Barcelonáig az összes újságíró azt nyomozza, hogy mi történt a Rayo-Barca meccs előtti éjszakán.
A címben olvasható mondat múlt szombat óta már nem csak az olcsó dél-amerikai tévésorozatok mindennapi velejárója, de a Barcelona néhány játékosának is nap mint nap szembesülnie kell ezzel a kissé intim kérdéssel. Vagyis, hogy mi történt pontosan a Rayo-Barcelona spanyol bajnoki előtti éjszakán a madridi Hotel Hesperiában?

A fővárosi újságírók szerint ugyanis a katalán klub öt játékosa ennek a szállodának a nyolcadik emeletén, a 821-es számú szobában örömlányok társaságában múlatta az időt. A TeleMadrid nevű tévécsatorna tudósítói állítják, hogy szombat este látták az említett emeleten a Barca öt játékosát - három spanyol és két holland állampolgárt - amint fiatal hölgyekkel beszélgettek. Néhány perccel később az egyik futballista szájából elhangzott az örök klasszikus - "Nem iszunk meg valamit a szobánkban?" - mondat, melyre természetesen határozott igen volt a válasz, s a kis társaság hamar eltűnt a 821-es lakosztály ajtaja mögött. Innentől kezdve már az olvasó fantáziájára bízzuk, hogy elképzelje, mi történt odabent...

Philip Cocu
Mindezzel persze - a 21. század erkölcsei szerint - nem is lett volna semmi probléma, ha másnap a Barca gyatra játékot produkálva nem kap ki a tabella-utolsó Rayótól. Pedig pontosan így történt, Rexach-mester fiai szégyenteljes 2-1-es vereséget szenvedtek. A madridi tollforgatók - lévén mégis csak az ősellenségről van szó - nem hagyták ki a lehetőséget, azonnal robbantották az orgia-sztorit, melynek igaz voltát a katalán klub képviselői határozottan cáfolták.

Ma már csütörtök van, azaz négy nap telt el a meccs óta, a botrány azonban még mindig nem csitul, sőt! Inkább csak most kezdődik igazán, hiszen - bár a lapok konkrétan nem írták meg - először nyilatkozott az öt gyanúsítottból három, a holland Philip Cocu, valamint az egyaránt katalán Gabri és Gerard.

"Sértő, amit a madridiak állítanak, nekem családom van, feleségem és gyermekeim. Profi vagyok, ezekből a vádakból semmi sem igaz!" - mondta Cocu, majd Gabri következett, aki szintén erőteljes szavakkal illette a sajtót. "Az összes firkász, aki kitalálta ezt a történetet, meg fog fizetni a hazugságokért" - dörögte a fiatal középpályás. A harmadik, Gerard már sokkal diplomatikusabb volt: "Nekem csak a lelkiismeretem számít, az pedig teljesen tiszta".

Ennek ellenére a fővárosi zsurnaliszták sztoriját alátamasztja, hogy a 821-es szoba Antonio Marfil nevére volt kivéve, aki a Barca-kontingenssel érkezett Madridba, lévén ő Sergi - a Barca védője - egyik legjobb barátja.

Sergi Barjuán
Nos, ezek után mindenki azt gondol, amit akar, de egyáltalán nem biztos, hogy a barcelonai játékosok rosszat tettek azzal, hogy alig 24 órával a pályára lépés előtt szeretkezéssel múlatták az időt. Olaszországban - a történetet ugyanis már itt is figyelemmel kísérik - utána jártak a szex futballra tett hatásainak. Az eredmény: "A szexualitás egy nappal a mérkőzések ellőtt kifejezetten jó hatással van a játékos egészségére. Ellazít, növeli az állóképességet és nagyobb fizikai erőkifejtést tesz lehetővé. Mindemellett serkenti a kortison nevű hormon termelődését, mely a fizikai fáradtság legjobb ellenszere." - állítja egy professzor.

A szex tehát jó tesz a testmozgás előtt, azaz két dolog lehetséges: vagy nem történt semmi szombat éjszaka vagy a barca-játékosok nagyon rosszak az ágyban.

Persze az ehhez hasonló polémiák elkerülésére a lehető legjobb módszer: másnap nem szabad kikapni! Ráadásul nem az utolsótól! A Barcának pedig végképp nem...

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?