György
14 °C
24 °C

Kibékült Lipcsei és Torghelle

2004.04.24. 16:16
A vasárnapi FTC-MTK bajnoki meccsen összeveszett Lipcsei Péter és Torghelle Sándor pénteken már jó hangulatban edzett a magyar válogatott többi tagjával.
A Japán elleni vasárnapi barátságos mérkőzés helyszínén, a ZTE-stadionban edzett a magyar labdarúgó-válogatott pénteken.

Mindenki egészséges

A másfélórás tréningen a keret valamennyi tagja részt vett, és mintegy száz szurkoló is figyelte a Lothar Matthäus szövetségi kapitány által dirigált edzést. Az elmúlt napok csapadékmentes időjárása jót tett a pálya talajának, így viszonylag jó körülmények között gyakorolt a válogatott. A foglalkozás során javarészt labdás feladatok és egymás elleni játék szerepelt a programban.

Az edzés kifejezetten jó hangulatban telt el, a vasárnapi FTC-MTK magyar bajnoki rangadón összeveszett Lipcsei Péter és Torgelle Sándor már rendezték nézeteltérésüket.

Veszik a jegyeket

A zalai megyeszékhelyen elővételben megkezdték a belépők árusítását. Az első napon mintegy 3 ezer jegy talált gazdára.

A magyar válogatott a csütörtöki ebéd után Hévízre utazott, ahol délután már gyakorolt a keret. A pénteki edzést követően szombaton Hévízen vagy Keszthelyen lesz a tréning. A japánok szombatig Budapesten maradnak

A japánok szombatig Budapesten tartózkodnak, s készülnek az összecsapásra.

A 13 órakor kezdődő mérkőzést a horvát Edo Trivkovic vezeti, asszisztensei pedig Tomislav Petrovic és Zeljko Grgec lesznek. Negyedik játékvezetőként Hanacsek Attila tevékenykedik majd.

A magyar és a japán válogatott eddig egyszer találkozott, tizenegy évvel ezelőtt a Kirin Kupán. 1993. március 7.: Japán - Magyarország 0-1 (0-0) Fukuoka, 30 000 néző, v: Majid (amerikai) gólszerző: Kiprich (47. p.)