Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Rooney beperli a pofozkodásáról író Sun-t

2005.04.21. 09:51
Wayne Rooney, az angol labdarúgó-válogatott csillaga feljelenti országa elsőszámú bulvárlapját, a The Sun-t. A lap nemrég számolt be róla, hogy a MU játékosa egy nyilvános szórakozóhelyen bántalmazta barátnőjét. A játékos nem először viselkedett botrányosan, amivel alaposan megosztja az ország közvéleményét is. A tanárok utálják, a gyerekek azonban a jövő miniszterelnökét látják benne.
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának sztárja feljelenti a The Sun című bulvárlapot, mert azt állította róla, hogy április 10-én éjjel egy diszkóban felpofozta a menyasszonyát. A Sky News tévécsatorna szerint a válogatott csatár és "áldozata" is tagadta, hogy a veszekedésük végén elcsattant volna egy pofon.

A Sun szerint pofon is volt

A The Sun azt állította, hogy Rooney az éjszakai szórakozóhelyen összeveszett Coleen McLoughlinnel, szó szót követett, majd a felpaprikázódott futballista lekent egy nyaklevest a hölgynek, aki barátnői társaságában rendkívül feldúltan távozott a bárból. Az afférnál - írta - a bulvárlap - jelen volt három csapattársa, Rio Ferdinand, Wes Brown és Roy Carroll is.

Nem ez volt az első balhéja

A nehéz természetéről ismert tinikedvenc menedzsere azonnal cáfolta az incidensről szóló hírt: "Tényleg veszekedtek, de pofonról szó sem volt. Aztán gyorsan kibékültek és együtt töltötték az éjszakát" - közölte. A csatárnak nem ez volt az első kínos ügye: március végén azzal vádolták, hogy egy éjszakai szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit, ám szerencséjére nem indult ellene eljárás, mert a sértett visszavonta a feljelentést.

Tavaly pedig a bulvársajtó kiderítette, hogy csoportos orgián vett részt két prostituálttal. A hír után McLoughlin kisasszony hangos botrány közepette adta ki az csatár útját, látványosan elhajítva huszonötezer fontos (kilencmillió forint), vőlegénye által tervezett, gyémánttal kirakott jegygyűrűjét.

A tanárok nem szeretik

Az amúgy hallatlanul tehetséges tizenkilenc esztendős futballistával a tanárok sincsenek kibékülve, mert rendkívül trágár stílusban beszél a pályán, s ezzel rossz példát nyújt a fiataloknak. Februárban például rekordot döntött: több millió néző előtt egy percen belül tíz sértő szót vágott egy játékvezető fejéhez.

A gyerekek a miniszterelnököt látják benne

Rooney azonban oly népszerű a fiatalok körében, hogy egy, a 9-13 évesek között elvégzett közvélemény-kutatáson kiderült, őt tartanák a legalkalmasabbnak arra, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke legyen.