Mihály
2 °C
16 °C

A Premier League helyett a Jupiler League-ben Juhász

2005.08.31. 13:24
Két angol lap is állítja, a hétfőn az Anderlechthez igazolt Juhász Rolandot megvette volna a West Bromwich Albion is. Gera Zoltán klubjánál reménykedtek, hogy őket választja a magyar védő, aki viszont a belga csapathoz került.
Hétfőn a belga RSC Anderlechtnél bemutatták a klub új játékosát, Juhász Rolandot, ám elképzelhető, nem sokon múlott, hogy Brüsszel helyett Birminghamben rendezzenek sajtótájékoztatót.

A belga liga jobban tetszett


Juhász Roland az Anderlecht mezével fotó: epa
Két angol lap, az Daily Express és a Daily Star is állítja, a magyar középhátvéd az MTK-ból majdnem Gera Zoltán csapatához, a West Bromwich Albionhoz került.

Az újságok a focista menedzserére hivatkozva - nem tevezik meg, ki ő pontosan - azt írják, a birminghami egyesület is ajánlatot tett Juhászért, és az utolsó pillanatokig reménykedett, hogy a fiatal tehetség, illetve az MTK őket választja. A WBA-nál cáfolták ezt az értesülést.

A BL-ben a Chelsea és a 'Pool ellen szerepelhet

A Premier League helyett viszont a belga első osztályt, a Jupiler League-et preferálta a hátvéd, az ügynöke, illetve a budapesti klub. Az Anderlecht persze esélyes a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában a Liverpool, a Chelsea és a Betis ellen szerepelhet, bár itt már nem favorit.

Juhász az átigazolással minden idők legdrágább magyar védője lett, 1,25 millió eurót kapott érte az MTK.