Benedek
-5 °C
5 °C

Owen blogja miatt magyarázkodhatnak az angolok

2006.06.20. 12:17
Owen a legjobban azt szereti, amikor csapattársaival a meccsek eredményére fogadnak. Legalábbis ezt írta élőként reklámozott blogjában. Aztán kiderült, hogy az angolok nem fogadnak, Owen meg már a vébé előtt lediktálhatta a bejegyzéseket.

"Ha mindenki a szobájában olvas vagy számítógépezik, nagyon unatkozom, bezzeg amikor kártyázunk, vagy meccset nézünk és mindenki fogad, akkor jól vagyok" - írta az msn.com-on megtalálható hivatalos vébéblogjában Michael Owen, a bejegyzés dátuma szerint június 16-án. Az olasz bundabotrány óta a játékosok fogadási szokásai heves pánikreakciókat váltanak ki szövetségeikből, nem csoda, hogy az angol szövetség hivatalos közleményben cáfolta, hogy játékosaik fogadásokat kötnének.

Mint kiderült, a játékosok valószínűleg nem is szegték meg a szigorú tilalmat. A Guardian értesülései szerint ugyanis Owen blogja egyáltalán nem élőben készül.

Michael Owen

Sven Goran Eriksson, az angolok svéd kapitánya minden játékosát eltiltotta a vébé előtt attól, hogy a világbajnokság idejént sajtótermékekben publikáljanak. Így Owen még a vébé előtt tollba mondta "aktuális" blogbejegyzéseit, az msn.com így fenntarthatta volna az exkluzív helyszíni bejelentkezések látszatát - már ha sztárjuk nem ír hülyeségeket.

A svédek elleni csoportdöntőre készülő, már biztosan továbbjutott angol válogatott kedélyeit még a kölni stadion állapota is borzolja. A Guardian helyszínen járt munkatársai szerint a hétfői edzésen az esőzés miatt a játékosok gyakorlatilag felszántották a stadion 150 000 eurós gyepszőnyegét. Az egyik kapu előtt akkora sártenger alakult ki, hogy az edzés közben a FIFA illetékesei le is zárták.